Coşul tău de cumpărături 0 View Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coş.

Conditii de returnare

Daca nu esti multumit de un produs achizitionat, il poti returna in 30 zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii completand Formularul de retur sau trimitand direct produsele pe adresa de unde au fost expediate.(se regaseste pe documentul de transport initial)
Unele produse au o politica de retur specifica.Va asiguram ca beneficiati de toate drepturile legale de retur in 30 zile pentru comert la distanta.


Conditii generale pentru returul produselor vandute de MagiaJucariilor.ro:

  • Returul produselor se poate face doar pentru persoanele fizice. Pentru produsele cumparate pe persoana juridica, va rugam sa ne contactati prin email la office@egona.ro.
  • Contravaloarea produselor returnate se face prin transfer bancar, in contul specificat de cumparator. Precizati pe office@egona.ro sau prin formularul de contact datele pentru retur ( cont Iban, Nume complet )
  • Cele 30 zile in care poti returna un produs se refera la intervalul incepand cu ziua in care produsul ajunge la tine, pana in momentul in care produsul ajunge in depozitul de unde a fost expediat. Astfel , daca vrei sa returnezi un produs trebuie sa iei in calcul si timpul de livrare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzierile legate de transport in momentul returnarii, sau de zilele nelucratoare, astfel va recomandam un curier rapid si urmarirea stadiului de livrare. Zilele nelucratoare sunt informate pe pagina noastra principala. In cazul in care exista mai multe zile nelucratoare, se ia in considerare prima zi lucratoare dupa acestea.
  • Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
  • Nu se accepta returul pentru produsele care prezinta urme de uzura sau folosire, incomplete, lovite, sparte, chair si din vina transportatorului care a returnat coletele.
  • Returul se face in ambalajul original, asa cum a fost trimis.
  • In unele situatii, in functie de uzura adusa de client produsului returnat, componentele uzate pot fi imposibil de returnat astfel incat acestea vor fie scazute din valoarea produsului, urmand sa fie returnata doar diferenta. Aceste cazuri se vor prezenta cumparatorului inainte de aprobarea returului, sau ulterior daca nu a fost comunicata intentia de retur.

Produse care nu se pot returna cf O.U.G. 34/2014
art 3
b) avand ca obiect serviciile de sănătate furnizate pacientilor de către cadrele medicale pentru evaluarea, mentinerea sau refacerea stării lor de sănătate, inclusiv prescrierea, eliberarea şi furnizarea de medicamente şi dispozitive medicale, indiferent dacă acestea sunt sau nu furnizate in cadrul unor unităti medicale;
art 16
c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sănătătii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

Important de stiut:

   Costul transportului pentru retur este suportat de client.
   Daca alegi sa trimiti cu acelasi curier cu care a fost trimis coletul, costul transportului trebuie achitat la expediere. In cazul in care nu se indeplinesc aceste conditii coletul poate fi refuzat.
   Pentru returnarea banilor produsul trebuie verificat de un expert sau partener MagiaJucariilor.ro
   Nu pune ramburs pe coletul retur, el trebuie verificat si aprobat pentru retur.
   Este posibil ca o comanda sa fie expediata din doua depozite. In acest caz, fiecare produs trebuie sa ajunga in depozitul de unde a plecat. MagiaJucariilor.ro lucreaza cu mai multi parteneri, avand un cost unic de livrare dar expediind din mai multe depozite din tara. De aceea, fiecare produs trebuie sa ajunga exact acolo de unde este expediat.
   Banii se returneaza in contul specificat de tine sau direct pe card (daca ai platit online) in maximum 14 zile calendaristice dupa receptionarea si stornarea produselor returnate si evident dupa trimiterea datelor pentru transferul bancar. In cazul in care nu avem contul in care sa efectuam transferul banilor pentru produsul returnat, cele 14 zile pentur returur banilor vor incepe sa curga de la data primirii acestuia, numai pe office@egona.ro
   Produsele care se incadreaza la comanda speciala nu pot fi returnate. Din aceasta categorie face parte mobilierul.
   In cazul in care consideri ca produsele livrate nu sunt conforme sau nu corespund asteptarilor tale, te rugam sa ne informezi pe office@egona.ro   Termenii de retur sunt valabili doar pentru persoane fizice. Daca ai facut comanda pe persoana juridica, ne rezervam dreptul de a refuza cererile de retur.   Pentru orice sesizari neprecizate sau suplimentare te rugam sa ne contactezi pe office@egona.ro sau in formularul de contact on-line.