Coşul tău de cumpărături 0 View Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coş.

Ziua de maine incepe diseara

marți, 5 noiembrie 2019 11:44:54 Europe/Istanbul

Ziua de maine incepe diseara

Ziua de mâine începe cu făcutul ghiozdanului. E timp pentru şuetă, e timpul să afli ce s-a mai întâmplat la şcoală, verifici carnetul de corespondenţă. Verifici penarul, ascuţi câteva creioane boante, aşezi cărţile şi caietele în ordine. Te gândeşti că ar trebui să laşi copilul să îşi facă singur ghiozdanul, dar nu îţi vine să renunţi la timpul ăsta pe care îl petreceţi împreună.

Îi faci un duş, îl bagi în pat, îi citeşti o poveste, îl săruţi pentru somn uşor şi, cât ai clipi din ochi s-a făcut dimineaţă.

Ai făcut micul dejun pentru copil. Te gândeşti că e prea mult zahăr în cerealele din lapte, dar îţi place să îl vezi cum pofta lui de mâncare se luptă cu lingura ce pare prea mare pentru guriţa lui. Linguriţa desert e prea mică, lingura de supă prea mare....Îţi notezi în cap, să ca cauţi tacâmuri potrivite pentru gura copilului, dar uiţi imediat şi continui programul.

Îl îmbraci, îl dichiseşti, îl piepteni. Ai senzaţia că te joci jocul tău preferat, cu o păpuşă mare cât viaţa ta.

Îl laşi la şcoală, şi, ca de fiecare dată, ţi se strânge inima când îl vezi cum intră în şcoală cu ghiozdanul ăla imens, povară pe copilăria lui.

Îţi faci treburile tale de adult ocupat şi, cât ai clipi din ochi s-a făcut seară. Deschizi ghiozdanul, verifici caietul de corespondenţă, îl întrebi ce s-a mai întâmplat la şcoală...

Verifici penarul, ascuţi câteva creioane boante, aşezi cărţile şi caietele în ordine. Te gândeşti că ar trebui să laşi copilul să îşi facă singur ghiozdanul, dar nu îţi vine să renunţi la timpul ăsta pe care îl petreceţi împreună.

Îi faci un duş, îl bagi în pat, îi citeşti o poveste, îl săruţi pentru somn uşor şi, cât ai clipi din ochi s-a făcut iar dimineaţă.